Μένουμε πιστοί στην ποιότητα! 2310 754.874 - 754.322 info@dimitent.gr

ΜΟΥΣΑΜΑΔΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ

Η εταιρεία ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝ & ΣΙΑ Ο.Ε με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών μας και βασιζόμενη στην πολυετή εμπειρίας μας,  σας εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην κατασκευή και τοποθέτηση μουσαμάδων φορτηγών κάθε τύπου.

Με μουσαμάδες υψηλών προδιαγραφών και Ευρωπαϊκής προέλευσης (MEHGIES/MEHLER – SIOEN – FERRARI  – DICKSON – SATTLER), εξαιρετικής αντοχής, μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, δυνατότητα τοποθέτησης άκαυστου ή αντικλεπτικού μουσαμά με πιστοποιήσεις, άμεσα διαθέσιμα, με εξαρτήματα Α΄ ποιότητας και με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, μένουμε πιστοί στην άριστη ποιότητα του αποτελέσματος.

Επιπλέον  παρέχεται η δυνατότητα εκτύπωσης με το λογότυπο της εταιρείας σας είτε με τη μέθοδο της βαφής στο χέρι είτε με ψηφιακή εκτύπωση. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι άριστης ποιότητας και μεγάλης αντοχής στον χρόνο.

Αυτοί είναι οι πιο σημαντικοί λόγοι για τους οποίους μας εμπιστεύονται στο πέρασμα τόσων χρόνων οι μεγαλύτερες μεταφορικές και εμπορικές εταιρείες.

ΣΥΡΟΜΕΝΑ

ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΑ

ΦΟΡΤΟΤΑΞΙ

ΣΥΡΤΑΡΩΤΑ

ΕΜΠΟΡΙΚΑ

ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ

ΑΓΡΟΤΙΚΑ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Μένοντας πιστοί στην παροχή ολοκληρωμένων και αποδοτικών λύσεων στο χώρο των αμαξωμάτων και των φορτηγών, διαθέτουμε στους πελάτες μας, ένα μεγάλο πλήθος ποιοτικών και τεχνολογικά προηγμένων εξαρτημάτων και ανταλλακτικών, όπως:

$

Εξαρτήματα κουρτίνας & μουσαμά 

$

Εξαρτήματα αμαξωμάτων

$

Ασφάλεια φορτίου

$

Αντικλεπτικά

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

Η βιοτεχνία μουσαμάδων ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝ & ΣΙΑ Ο.Ε σας παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης μουσαμάδων φορτηγών όπως: κολλήματα, αλλαγή ιμάντων, κλείστρων, ράουλα μουσαμά, λαστιχόσχοινα, κ.α.

Με προσωπικό άρτια καταρτισμένο και χρόνια εκπαιδευμένο, σας προσφέρουμε την πιο ιδανική και αποδοτική λύση στο πρόβλημά σας.